Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Minnesota Timberwolves vs Houston RocketsMinnesota TimberwolvesHouston Rockets

🏀 2023-01-22 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-01-22. Hjemmelaget kommer med 23 seire i de siste 47 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 0.222 fra de siste 45 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 1 seire hjemme, mens Houston Rockets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.4 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -7.8 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.4 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 109.8 gjennomsnittspoeng for, 117.6 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Houston Rockets:

Dato Resultat
2023-01-09 Houston Rockets 96 – 104 Minnesota Timberwolves
2022-11-06 Minnesota Timberwolves 129 – 117 Houston Rockets
2022-04-04 Houston Rockets 132 – 139 Minnesota Timberwolves
2022-01-10 Houston Rockets 123 – 141 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-01-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-01-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?

Publisert i NBA Merket med: ,