Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets

Minnesota Timberwolves vs Charlotte HornetsMinnesota TimberwolvesCharlotte Hornets

🏀 2023-02-25 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Charlotte Hornets som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-02-25. Hjemmelaget kommer med 31 seire i de siste 61 spilte kampene, mens Charlotte Hornets har en vinnerprosent på 0.283 fra de siste 60 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 2 seire hjemme, mens Charlotte Hornets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.1 poeng, mens Charlotte Hornets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.4 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.7 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Charlotte Hornets: 112.5 gjennomsnittspoeng for, 118.9 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Charlotte Hornets:

Dato Resultat
2022-11-25 Charlotte Hornets 110 – 108 Minnesota Timberwolves
2022-07-16 Minnesota Timberwolves 89 – 86 Charlotte Hornets
2022-02-16 Minnesota Timberwolves 126 – 120 Charlotte Hornets
2021-11-27 Charlotte Hornets 133 – 115 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Charlotte Hornets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Charlotte Hornets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-02-25, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-02-25, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Charlotte Hornets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets?

Publisert i NBA Merket med: ,