Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn NetsMinnesota TimberwolvesBrooklyn Nets

🏀 2023-03-11 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Brooklyn Nets som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-03-11. Hjemmelaget kommer med 34 seire i de siste 67 spilte kampene, mens Brooklyn Nets har en vinnerprosent på 0.569 fra de siste 65 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 1 seire hjemme, mens Brooklyn Nets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Brooklyn Nets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.3 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Brooklyn Nets: 113.6 gjennomsnittspoeng for, 112.6 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Brooklyn Nets:

Dato Resultat
2022-10-15 Minnesota Timberwolves 102 – 112 Brooklyn Nets
2022-07-15 Minnesota Timberwolves 83 – 102 Brooklyn Nets
2022-01-24 Minnesota Timberwolves 136 – 125 Brooklyn Nets
2021-12-04 Brooklyn Nets 110 – 105 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Brooklyn Nets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Brooklyn Nets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-03-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-03-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Brooklyn Nets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets?

Publisert i NBA Merket med: ,