Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics

Minnesota Timberwolves vs Boston CelticsMinnesota TimberwolvesBoston Celtics

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Boston Celtics som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 5 spilte kampene, mens Boston Celtics har en vinnerprosent på 1 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 1 seire hjemme, mens Boston Celtics har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.6 poeng, mens Boston Celtics har en gjennomsnittlig poengforskjell på 18.4 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 109.2 gjennomsnittspoeng for, 99.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Boston Celtics: 126.4 gjennomsnittspoeng for, 108 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Boston Celtics:

Dato Resultat
2023-03-16 Minnesota Timberwolves 102 – 104 Boston Celtics
2022-12-24 Boston Celtics 121 – 109 Minnesota Timberwolves
2022-03-27 Boston Celtics 134 – 112 Minnesota Timberwolves
2021-12-28 Minnesota Timberwolves 108 – 103 Boston Celtics

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Boston Celtics, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Boston Celtics, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Boston Celtics, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Boston Celtics?

Publisert i NBA Merket med: ,