Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors

Milwaukee Bucks vs Toronto RaptorsMilwaukee BucksToronto Raptors

🏀 2023-03-20 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors kampsniktitt

Kampen mellom Milwaukee Bucks og Toronto Raptors som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-03-20. Hjemmelaget kommer med 50 seire i de siste 70 spilte kampene, mens Toronto Raptors har en vinnerprosent på 0.486 fra de siste 70 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Milwaukee Bucks med 1 seire hjemme, mens Toronto Raptors har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Milwaukee Bucks en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.8 poeng, mens Toronto Raptors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.7 poeng:

  • Milwaukee Bucks: 116.2 gjennomsnittspoeng for, 112.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Toronto Raptors: 112.8 gjennomsnittspoeng for, 112.1 gjennomsnittspoeng imot

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Milwaukee Bucks og Toronto Raptors:

Dato Resultat
2023-01-18 Milwaukee Bucks 130 – 122 Toronto Raptors
2023-01-05 Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
2022-07-17 Toronto Raptors 80 – 69 Milwaukee Bucks
2022-01-15 Milwaukee Bucks 96 – 103 Toronto Raptors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Milwaukee Bucks og Toronto Raptors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Milwaukee Bucks og Toronto Raptors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-03-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-03-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Milwaukee Bucks og Toronto Raptors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors?

Publisert i NBA Merket med: ,