Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies

Milwaukee Bucks vs Memphis GrizzliesMilwaukee BucksMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-21 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom Milwaukee Bucks og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-21. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Milwaukee Bucks med 0 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Milwaukee Bucks en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.8 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.5 poeng:

  • Milwaukee Bucks: 104 gjennomsnittspoeng for, 107.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 115.3 gjennomsnittspoeng for, 114.8 gjennomsnittspoeng imot

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Milwaukee Bucks og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2023-10-11 Memphis Grizzlies 108 – 102 Milwaukee Bucks
2023-04-08 Milwaukee Bucks 114 – 137 Memphis Grizzlies
2022-12-16 Memphis Grizzlies 142 – 101 Milwaukee Bucks
2022-03-27 Memphis Grizzlies 127 – 102 Milwaukee Bucks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Milwaukee Bucks og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Milwaukee Bucks og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Milwaukee Bucks og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,