Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks

Milwaukee Bucks vs Dallas MavericksMilwaukee BucksDallas Mavericks

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom Milwaukee Bucks og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 7 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.75 fra de siste 12 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Milwaukee Bucks med 2 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Milwaukee Bucks en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.7 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.7 poeng:

  • Milwaukee Bucks: 117 gjennomsnittspoeng for, 117.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 123.4 gjennomsnittspoeng for, 118.7 gjennomsnittspoeng imot

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Milwaukee Bucks og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2022-12-10 Dallas Mavericks 105 – 106 Milwaukee Bucks
2022-11-28 Milwaukee Bucks 124 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-15 Milwaukee Bucks 100 – 89 Dallas Mavericks
2022-04-03 Milwaukee Bucks 112 – 118 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Milwaukee Bucks og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Milwaukee Bucks og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Milwaukee Bucks og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks?

Publisert i NBA Merket med: ,