Milan vs Lecce

Milan vs LecceMilanLecce

⚽ 2023-04-23 – Serie A

 

Milan vs Lecce kampsniktitt

Kampen mellom Milan og Lecce spilles 2023-04-23. Denne Serie A-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Pioli har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Lecce har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Milan og Lecce, har Milan 0 seire hjemme mens Lecce har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Milan: n/a
  • for Lecce: n/a

Milan vs Lecce H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Milan og Lecce:

Dato Resultat
2023-01-14 Lecce 2 – 2 Milan
2020-06-22 Lecce 1 – 4 Milan
2019-10-20 Milan 2 – 2 Lecce
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Milan – Lecce.

Milan vs Lecce Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Milan vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Milan - Lecce den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Milan vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Milan - Lecce den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Milan vs Lecce?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Milan og Lecce, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Milan vs Lecce?

Publisert i Serie A Merket med: ,