Midtjylland vs Randers

Midtjylland vs RandersMidtjyllandRanders

⚽ 2023-10-08 – Superliga

 

Midtjylland vs Randers kampsniktitt

Kampen mellom Midtjylland og Randers spilles 2023-10-08. Denne Superliga-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Thomasberg har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Randers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Midtjylland og Randers, har Midtjylland 1 seire hjemme mens Randers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Midtjylland: n/a
  • for Randers: n/a

Midtjylland vs Randers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Midtjylland og Randers:

Dato Resultat
2022-11-13 Randers 0 – 0 Midtjylland
2022-07-15 Midtjylland 1 – 1 Randers
2022-05-22 Midtjylland 3 – 2 Randers
2022-04-13 Randers 1 – 3 Midtjylland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Midtjylland – Randers.

Midtjylland vs Randers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Midtjylland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Randers den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Midtjylland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Randers den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Midtjylland vs Randers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Midtjylland og Randers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Midtjylland vs Randers?

Publisert i Superliga Merket med: ,