Midtjylland vs Lyngby

Midtjylland vs LyngbyMidtjyllandLyngby

⚽ 2023-03-12 – Superliga

 

Midtjylland vs Lyngby kampsniktitt

Kampen mellom Midtjylland og Lyngby spilles 2023-03-12. Denne Superliga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Albert Capellas har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Lyngby har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Midtjylland og Lyngby, har Midtjylland 2 seire hjemme mens Lyngby har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Midtjylland: n/a
  • for Lyngby: n/a

Midtjylland vs Lyngby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Midtjylland og Lyngby:

Dato Resultat
2022-08-05 Lyngby 3 – 3 Midtjylland
2021-03-04 Lyngby 2 – 0 Midtjylland
2020-09-19 Midtjylland 1 – 0 Lyngby
2020-02-17 Midtjylland 2 – 0 Lyngby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Midtjylland – Lyngby.

Midtjylland vs Lyngby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Midtjylland vs Lyngby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Lyngby den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Midtjylland vs Lyngby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Lyngby den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Midtjylland vs Lyngby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Midtjylland og Lyngby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Midtjylland vs Lyngby?

Publisert i Superliga Merket med: ,