Midtjylland vs Horsens

Midtjylland vs HorsensMidtjyllandHorsens

⚽ 2023-05-14 – Superliga

 

Midtjylland vs Horsens kampsniktitt

Kampen mellom Midtjylland og Horsens spilles 2023-05-14. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Thomasberg har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Horsens har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Midtjylland og Horsens, har Midtjylland 2 seire hjemme mens Horsens har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Midtjylland: n/a
  • for Horsens: n/a

Midtjylland vs Horsens H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Midtjylland og Horsens:

Dato Resultat
2023-04-23 Horsens 0 – 2 Midtjylland
2022-10-16 Midtjylland 2 – 1 Horsens
2022-08-12 Horsens 3 – 3 Midtjylland
2021-02-14 Midtjylland 1 – 0 Horsens

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Midtjylland – Horsens.

Midtjylland vs Horsens Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Midtjylland vs Horsens Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Horsens den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Midtjylland vs Horsens Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Midtjylland - Horsens den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Midtjylland vs Horsens?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Midtjylland og Horsens, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Midtjylland vs Horsens?

Publisert i Superliga Merket med: ,