Miami Heat vs Memphis Grizzlies

Miami Heat vs Memphis GrizzliesMiami HeatMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-15 – NBA

 

Miami Heat vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom Miami Heat og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 23:00 GMT den 2023-10-15. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Miami Heat med 1 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Miami Heat en gjennomsnittlig poengforskjell på 4 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.3 poeng:

  • Miami Heat: 113 gjennomsnittspoeng for, 109 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 112.3 gjennomsnittspoeng for, 109 gjennomsnittspoeng imot

Miami Heat vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Miami Heat og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2023-03-15 Miami Heat 138 – 119 Memphis Grizzlies
2022-12-06 Memphis Grizzlies 101 – 93 Miami Heat
2022-10-08 Memphis Grizzlies 108 – 111 Miami Heat
2021-12-07 Miami Heat 90 – 105 Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Miami Heat og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

Miami Heat vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Miami Heat og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Miami Heat vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Miami Heat vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Miami Heat vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Miami Heat vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Miami Heat vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Miami Heat og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Miami Heat vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,