Miami Heat vs Los Angeles Lakers

Miami Heat vs Los Angeles LakersMiami HeatLos Angeles Lakers

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Miami Heat vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 6 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Miami Heat med 2 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Miami Heat en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.7 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.9 poeng:

  • Miami Heat: 107.3 gjennomsnittspoeng for, 112 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 111.8 gjennomsnittspoeng for, 115.7 gjennomsnittspoeng imot

Miami Heat vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2023-01-05 Los Angeles Lakers 112 – 109 Miami Heat
2022-12-29 Miami Heat 112 – 98 Los Angeles Lakers
2022-01-23 Miami Heat 113 – 107 Los Angeles Lakers
2021-11-11 Los Angeles Lakers 120 – 117 Miami Heat

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Miami Heat vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Miami Heat vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Miami Heat vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Miami Heat vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Miami Heat vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Miami Heat vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Miami Heat og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Miami Heat vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,