Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs

Memphis Grizzlies vs San Antonio SpursMemphis GrizzliesSan Antonio Spurs

🏀 2023-01-10 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs kampsniktitt

Kampen mellom Memphis Grizzlies og San Antonio Spurs som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-01-10. Hjemmelaget kommer med 25 seire i de siste 38 spilte kampene, mens San Antonio Spurs har en vinnerprosent på 0.325 fra de siste 40 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Memphis Grizzlies med 1 seire hjemme, mens San Antonio Spurs har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Memphis Grizzlies en gjennomsnittlig poengforskjell på 5 poeng, mens San Antonio Spurs har en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.6 poeng:

  • Memphis Grizzlies: 116.1 gjennomsnittspoeng for, 111.1 gjennomsnittspoeng imot
  • San Antonio Spurs: 112 gjennomsnittspoeng for, 120.6 gjennomsnittspoeng imot

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Memphis Grizzlies og San Antonio Spurs:

Dato Resultat
2022-11-10 San Antonio Spurs 122 – 124 Memphis Grizzlies
2022-07-16 San Antonio Spurs 90 – 87 Memphis Grizzlies
2022-03-31 San Antonio Spurs 111 – 112 Memphis Grizzlies
2022-03-01 Memphis Grizzlies 118 – 105 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Memphis Grizzlies og San Antonio Spurs, med gjeldende lagform og plasseringer.

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Memphis Grizzlies og San Antonio Spurs, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-01-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-01-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Memphis Grizzlies og San Antonio Spurs, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs?

Publisert i NBA Merket med: ,