Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks

Memphis Grizzlies vs Milwaukee BucksMemphis GrizzliesMilwaukee Bucks

🏀 2023-10-11 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks kampsniktitt

Kampen mellom Memphis Grizzlies og Milwaukee Bucks som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-11. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Milwaukee Bucks har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Memphis Grizzlies med 2 seire hjemme, mens Milwaukee Bucks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Memphis Grizzlies en gjennomsnittlig poengforskjell på 5 poeng, mens Milwaukee Bucks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3 poeng:

  • Memphis Grizzlies: 127 gjennomsnittspoeng for, 122 gjennomsnittspoeng imot
  • Milwaukee Bucks: 105 gjennomsnittspoeng for, 102 gjennomsnittspoeng imot

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Memphis Grizzlies og Milwaukee Bucks:

Dato Resultat
2023-04-08 Milwaukee Bucks 114 – 137 Memphis Grizzlies
2022-12-16 Memphis Grizzlies 142 – 101 Milwaukee Bucks
2022-03-27 Memphis Grizzlies 127 – 102 Milwaukee Bucks
2022-01-20 Milwaukee Bucks 126 – 114 Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Memphis Grizzlies og Milwaukee Bucks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Memphis Grizzlies og Milwaukee Bucks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-10-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-10-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Memphis Grizzlies og Milwaukee Bucks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Memphis Grizzlies vs Milwaukee Bucks?

Publisert i NBA Merket med: ,