Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers

Memphis Grizzlies vs Cleveland CavaliersMemphis GrizzliesCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-19 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Memphis Grizzlies og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-01-19. Hjemmelaget kommer med 30 seire i de siste 43 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.622 fra de siste 45 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Memphis Grizzlies med 1 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Memphis Grizzlies en gjennomsnittlig poengforskjell på 6 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.6 poeng:

  • Memphis Grizzlies: 117.6 gjennomsnittspoeng for, 111.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 111.5 gjennomsnittspoeng for, 106.9 gjennomsnittspoeng imot

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Memphis Grizzlies og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2022-01-05 Cleveland Cavaliers 106 – 110 Memphis Grizzlies
2021-10-21 Memphis Grizzlies 132 – 121 Cleveland Cavaliers
2021-01-12 Cleveland Cavaliers 91 – 101 Memphis Grizzlies
2021-01-08 Memphis Grizzlies 90 – 94 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Memphis Grizzlies og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Memphis Grizzlies og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Memphis Grizzlies og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,