Mariehamn vs Oulu

Mariehamn vs OuluMariehamnOulu

⚽ 2023-07-09 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Oulu kampsniktitt

Kampen mellom Mariehamn og Oulu spilles 2023-07-09. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Norrmén har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Oulu har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mariehamn og Oulu, har Mariehamn 1 seire hjemme mens Oulu har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mariehamn: n/a
  • for Oulu: n/a

Mariehamn vs Oulu H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mariehamn og Oulu:

Dato Resultat
2023-06-03 Oulu 3 – 2 Mariehamn
2022-09-28 Mariehamn 2 – 4 Oulu
2022-07-23 Oulu 3 – 1 Mariehamn
2022-04-24 Mariehamn 2 – 1 Oulu

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mariehamn – Oulu.

Mariehamn vs Oulu Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mariehamn vs Oulu Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Oulu den 2023-07-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mariehamn vs Oulu Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Oulu den 2023-07-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mariehamn vs Oulu?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mariehamn og Oulu, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mariehamn vs Oulu?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,