Mariehamn vs Lahti

Mariehamn vs LahtiMariehamnLahti

⚽ 2023-10-08 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Lahti kampsniktitt

Kampen mellom Mariehamn og Lahti spilles 2023-10-08. Denne Veikkausliiga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Lahti har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mariehamn og Lahti, har Mariehamn 1 seire hjemme mens Lahti har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mariehamn: n/a
  • for Lahti: n/a

Mariehamn vs Lahti H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mariehamn og Lahti:

Dato Resultat
2023-07-23 Lahti 0 – 2 Mariehamn
2023-04-16 Mariehamn 2 – 3 Lahti
2022-09-18 Mariehamn 6 – 0 Lahti
2022-08-26 Lahti 0 – 2 Mariehamn

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mariehamn – Lahti.

Mariehamn vs Lahti Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mariehamn vs Lahti Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Lahti den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mariehamn vs Lahti Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Lahti den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mariehamn vs Lahti?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mariehamn og Lahti, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mariehamn vs Lahti?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,