Manchester United vs Crystal Palace

Manchester United vs Crystal PalaceManchester UnitedCrystal Palace

⚽ 2023-09-30 – Premier League

 

Manchester United vs Crystal Palace kampsniktitt

Kampen mellom Manchester United og Crystal Palace spilles 2023-09-30. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. ten Hag har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Crystal Palace har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester United og Crystal Palace, har Manchester United 2 seire hjemme mens Crystal Palace har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester United: n/a
  • for Crystal Palace: n/a

Manchester United vs Crystal Palace H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester United og Crystal Palace:

Dato Resultat
2023-09-26 Manchester United 3 – 0 Crystal Palace
2023-02-04 Manchester United 2 – 1 Crystal Palace
2023-01-18 Crystal Palace 1 – 1 Manchester United
2022-05-22 Crystal Palace 1 – 0 Manchester United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester United – Crystal Palace.

Manchester United vs Crystal Palace Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester United vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Crystal Palace den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester United vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Crystal Palace den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester United vs Crystal Palace?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester United og Crystal Palace, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester United vs Crystal Palace?

Publisert i Premier League Merket med: ,