Manchester United vs Chelsea

Manchester United vs ChelseaManchester UnitedChelsea

⚽ 2023-05-25 – Premier League

 

Manchester United vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom Manchester United og Chelsea spilles 2023-05-25. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. ten Hag har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester United og Chelsea, har Manchester United 0 seire hjemme mens Chelsea har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester United: n/a
  • for Chelsea: n/a

Manchester United vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester United og Chelsea:

Dato Resultat
2022-10-22 Chelsea 1 – 1 Manchester United
2022-04-28 Manchester United 1 – 1 Chelsea
2021-11-28 Chelsea 1 – 1 Manchester United
2021-02-28 Chelsea 0 – 0 Manchester United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester United – Chelsea.

Manchester United vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester United vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Chelsea den 2023-05-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester United vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Chelsea den 2023-05-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester United vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester United og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester United vs Chelsea?

Publisert i Premier League Merket med: ,