Manchester City vs Red Star Belgrade

Manchester City vs Red Star BelgradeManchester CityRed Star Belgrade

⚽ 2023-09-19 – Meisterligaen

 

Manchester City vs Red Star Belgrade kampsniktitt

Kampen mellom Manchester City og Red Star Belgrade spilles 2023-09-19. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pep Guardiola har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Red Star Belgrade har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester City og Red Star Belgrade, har Manchester City 0 seire hjemme mens Red Star Belgrade har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester City: n/a
  • for Red Star Belgrade: n/a

Manchester City vs Red Star Belgrade H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester City og Red Star Belgrade:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester City – Red Star Belgrade.

Manchester City vs Red Star Belgrade Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester City vs Red Star Belgrade Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Manchester City - Red Star Belgrade den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester City vs Red Star Belgrade Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Manchester City - Red Star Belgrade den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester City vs Red Star Belgrade?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester City og Red Star Belgrade, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester City vs Red Star Belgrade?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,