Manchester City vs Brighton & Hove Albion

Manchester City vs Brighton & Hove AlbionManchester CityBrighton & Hove Albion

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Manchester City vs Brighton & Hove Albion kampsniktitt

Kampen mellom Manchester City og Brighton & Hove Albion spilles 2023-10-21. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pep Guardiola har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brighton & Hove Albion har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester City og Brighton & Hove Albion, har Manchester City 2 seire hjemme mens Brighton & Hove Albion har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester City: E. Haaland(1 goals/match);
  • for Brighton & Hove Albion: n/a

Manchester City vs Brighton & Hove Albion H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester City og Brighton & Hove Albion:

Dato Resultat
2023-05-24 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Manchester City
2022-10-22 Manchester City 3 – 1 Brighton & Hove Albion
2022-04-20 Manchester City 3 – 0 Brighton & Hove Albion
2021-10-23 Brighton & Hove Albion 1 – 4 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester City – Brighton & Hove Albion.

Manchester City vs Brighton & Hove Albion Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester City vs Brighton & Hove Albion Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Brighton & Hove Albion den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester City vs Brighton & Hove Albion Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Brighton & Hove Albion den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester City vs Brighton & Hove Albion?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester City og Brighton & Hove Albion, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester City vs Brighton & Hove Albion?

Publisert i Premier League Merket med: ,