Manchester City vs Aston Villa

Manchester City vs Aston VillaManchester CityAston Villa

⚽ 2023-02-12 – Premier League

 

Manchester City vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom Manchester City og Aston Villa spilles 2023-02-12. Denne Premier League-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pep Guardiola har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester City og Aston Villa, har Manchester City 1 seire hjemme mens Aston Villa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester City: E. Haaland(1.25 goals/match);
  • for Aston Villa: n/a

Manchester City vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester City og Aston Villa:

Dato Resultat
2022-09-03 Aston Villa 1 – 1 Manchester City
2022-05-22 Manchester City 3 – 2 Aston Villa
2021-12-01 Aston Villa 1 – 2 Manchester City
2021-04-21 Aston Villa 1 – 2 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester City – Aston Villa.

Manchester City vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester City vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Aston Villa den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester City vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Aston Villa den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester City vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester City og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester City vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,