Malmö vs Värnamo

Malmö vs VärnamoMalmöVärnamo

⚽ 2023-07-31 – Allsvenskan

 

Malmö vs Värnamo kampsniktitt

Kampen mellom Malmö og Värnamo spilles 2023-07-31. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Rydström har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Värnamo har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Malmö og Värnamo, har Malmö 1 seire hjemme mens Värnamo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Malmö: n/a
  • for Värnamo: n/a

Malmö vs Värnamo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Malmö og Värnamo:

Dato Resultat
2023-06-10 Värnamo 1 – 3 Malmö
2022-10-09 Malmö 0 – 0 Värnamo
2022-04-21 Värnamo 0 – 0 Malmö
2022-03-05 Malmö 2 – 0 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Malmö – Värnamo.

Malmö vs Värnamo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Malmö vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - Värnamo den 2023-07-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Malmö vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - Värnamo den 2023-07-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Malmö vs Värnamo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Malmö og Värnamo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Malmö vs Värnamo?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,