Malmö vs Elfsborg

Malmö vs ElfsborgMalmöElfsborg

⚽ 2023-11-12 – Allsvenskan

 

Malmö vs Elfsborg kampsniktitt

Kampen mellom Malmö og Elfsborg spilles 2023-11-12. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Rydström har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Elfsborg har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Malmö og Elfsborg, har Malmö 0 seire hjemme mens Elfsborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Malmö: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Malmö vs Elfsborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Malmö og Elfsborg:

Dato Resultat
2023-05-28 Elfsborg 3 – 0 Malmö
2022-09-04 Elfsborg 3 – 2 Malmö
2022-04-11 Malmö 1 – 1 Elfsborg
2021-09-22 Elfsborg 0 – 1 Malmö

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Malmö – Elfsborg.

Malmö vs Elfsborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Malmö vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - Elfsborg den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Malmö vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - Elfsborg den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Malmö vs Elfsborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Malmö og Elfsborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Malmö vs Elfsborg?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,