Mallorca vs Valencia

Mallorca vs ValenciaMallorcaValencia

⚽ 2023-10-07 – La Liga

 

Mallorca vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Mallorca og Valencia spilles 2023-10-07. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Aguirre har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Valencia har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mallorca og Valencia, har Mallorca 1 seire hjemme mens Valencia har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mallorca: n/a
  • for Valencia: n/a

Mallorca vs Valencia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mallorca og Valencia:

Dato Resultat
2023-05-25 Mallorca 1 – 0 Valencia
2022-10-22 Valencia 1 – 2 Mallorca
2022-02-26 Mallorca 0 – 1 Valencia
2021-10-23 Valencia 2 – 2 Mallorca

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mallorca – Valencia.

Mallorca vs Valencia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mallorca vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Mallorca - Valencia den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mallorca vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Mallorca - Valencia den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mallorca vs Valencia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mallorca og Valencia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mallorca vs Valencia?

Publisert i La Liga Merket med: ,