Mallorca vs Barcelona

Mallorca vs BarcelonaMallorcaBarcelona

⚽ 2023-09-26 – La Liga

 

Mallorca vs Barcelona kampsniktitt

Kampen mellom Mallorca og Barcelona spilles 2023-09-26. Denne La Liga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Aguirre har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Barcelona har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mallorca og Barcelona, har Mallorca 0 seire hjemme mens Barcelona har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mallorca: n/a
  • for Barcelona: n/a

Mallorca vs Barcelona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mallorca og Barcelona:

Dato Resultat
2023-05-28 Barcelona 3 – 0 Mallorca
2022-10-01 Mallorca 0 – 1 Barcelona
2022-05-01 Barcelona 2 – 1 Mallorca
2022-01-02 Mallorca 0 – 1 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mallorca – Barcelona.

Mallorca vs Barcelona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mallorca vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Mallorca - Barcelona den 2023-09-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mallorca vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Mallorca - Barcelona den 2023-09-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mallorca vs Barcelona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mallorca og Barcelona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mallorca vs Barcelona?

Publisert i La Liga Merket med: ,