Målbonus Hos Redbet

Det etterlengtede målbonus tilbudet er endelig tilbake på redbet, og denne uken så har vi plukket ut noen kamper som vi tror vil skape spenning! Det fungerer slik: plasser et spill på at et av lagene skal vinne, på 1×2 marked (uavgjort gjelder ikke). Spillet må plasseres med en innsats på 250 kr eller mer. For hvert mål ditt lag scorer, så vil du få 50 kr i et gratis bet bonus! Du kan spille på alle tre kampene, og dine gratisspill vil bli betalt ut på tirsdag. Sjekk ut denne ukens målbonus-kamper!

-kvalifiserende innsats må plasseres med ekte penger, og som en eneste, teller ikke innsatser eller omsetning, inkludert multipler.

-kvalifiserende innsats må plasseres med minimum odds på 1,8.

-hvert mål bonusmål vil gi den kvalifiserte kunden en 50kr gratis innsats.

 

Besøk Redbet nå

Bare pre-match markeder teller, noen innsats plassert på et in-play marked kvalifiserer ikke. Alle gratis innsatser som er opptjent i et spill og / eller i uken, vil bli utbetalt som en samlet sum per spill. Maksimum bonus på 250kr tildelt per kunde per kamp. Fri satsing er ikke returnert, men gevinsten fra de gratis spillene krever ingen satsing før de blir trukket tilbake. De gratis innsatsene er gyldige i 7 dager fra å bli brukt på kontoen, uansett hva annet er vist. Kun tilgjengelig for svenske eller norske kunder.

Publisert i Kampanjer