Maccabi Tel Aviv vs Valencia

Maccabi Tel Aviv vs ValenciaMaccabi Tel AvivValencia

🏀 2022-12-08 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Valencia som spilles i Euroleague starter kl. 19:05 GMT den 2022-12-08. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Valencia har en vinnerprosent på 0.400 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Maccabi Tel Aviv med 1 seire hjemme, mens Valencia har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Maccabi Tel Aviv en gjennomsnittlig poengforskjell på 15.6 poeng, mens Valencia har en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.9 poeng:

  • Maccabi Tel Aviv: 92.0 gjennomsnittspoeng for, 76.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Valencia: 80.1 gjennomsnittspoeng for, 85.0 gjennomsnittspoeng imot

Maccabi Tel Aviv vs Valencia H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Maccabi Tel Aviv og Valencia:

Dato Resultat
2021-03-04 Maccabi Tel Aviv 84 – 72 Valencia
2020-11-20 Valencia 82 – 80 Maccabi Tel Aviv
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Valencia, med gjeldende lagform og plasseringer.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Maccabi Tel Aviv og Valencia, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2022-12-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2022-12-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Maccabi Tel Aviv vs Valencia?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Valencia, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Maccabi Tel Aviv vs Valencia?

Publisert i Euroleague Merket med: ,