Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid

Maccabi Tel Aviv vs Real MadridMaccabi Tel AvivReal Madrid

🏀 2023-11-28 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Real Madrid som spilles i Euroleague starter kl. 19:15 GMT den 2023-11-28. Hjemmelaget kommer med 19 seire i de siste 22 spilte kampene, mens Real Madrid har en vinnerprosent på 0.909 fra de siste 11 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Maccabi Tel Aviv med 1 seire hjemme, mens Real Madrid har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Maccabi Tel Aviv en gjennomsnittlig poengforskjell på 16.3 poeng, mens Real Madrid har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.8 poeng:

  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 gjennomsnittspoeng for, 76.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Real Madrid: 91.0 gjennomsnittspoeng for, 80.2 gjennomsnittspoeng imot

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Maccabi Tel Aviv og Real Madrid:

Dato Resultat
2023-04-13 Maccabi Tel Aviv 100 – 96 Real Madrid
2023-01-06 Real Madrid 98 – 65 Maccabi Tel Aviv
2022-04-26 Maccabi Tel Aviv 76 – 87 Real Madrid
2022-04-22 Real Madrid 95 – 66 Maccabi Tel Aviv

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Real Madrid, med gjeldende lagform og plasseringer.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Maccabi Tel Aviv og Real Madrid, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2023-11-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2023-11-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Real Madrid, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid?

Publisert i Euroleague Merket med: ,