Maccabi Haifa vs Panathinaikos

Maccabi Haifa vs PanathinaikosMaccabi HaifaPanathinaikos

⚽ 2023-10-05 – Europaligaen

 

Maccabi Haifa vs Panathinaikos kampsniktitt

Kampen mellom Maccabi Haifa og Panathinaikos spilles 2023-10-05. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Dego har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Panathinaikos har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Maccabi Haifa og Panathinaikos, har Maccabi Haifa 0 seire hjemme mens Panathinaikos har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Maccabi Haifa: n/a
  • for Panathinaikos: A. Šporar(1 goals/match);F. Ioannidis(1 goals/match);

Maccabi Haifa vs Panathinaikos H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Maccabi Haifa og Panathinaikos:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Maccabi Haifa – Panathinaikos.

Maccabi Haifa vs Panathinaikos Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Maccabi Haifa vs Panathinaikos Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Maccabi Haifa - Panathinaikos den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Maccabi Haifa vs Panathinaikos Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Maccabi Haifa - Panathinaikos den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Maccabi Haifa vs Panathinaikos?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Maccabi Haifa og Panathinaikos, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Maccabi Haifa vs Panathinaikos?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,