Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans

Maccabi Haifa vs Hamrun SpartansMaccabi HaifaHamrun Spartans

⚽ 2023-07-18 – Meisterligaen

 

Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans kampsniktitt

Kampen mellom Maccabi Haifa og Hamrun Spartans spilles 2023-07-18. Denne Meisterligaen-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hamrun Spartans har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Maccabi Haifa og Hamrun Spartans, har Maccabi Haifa 0 seire hjemme mens Hamrun Spartans har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Maccabi Haifa: n/a
  • for Hamrun Spartans: n/a

Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Maccabi Haifa og Hamrun Spartans:

Dato Resultat
2023-07-11 Hamrun Spartans 0 – 4 Maccabi Haifa
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Maccabi Haifa – Hamrun Spartans.

Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Maccabi Haifa - Hamrun Spartans den 2023-07-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Maccabi Haifa - Hamrun Spartans den 2023-07-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Maccabi Haifa og Hamrun Spartans, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,