Lyon-Villeurbanne vs Valencia

Lyon-Villeurbanne vs ValenciaLyon-VilleurbanneValencia

🏀 2023-01-13 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Valencia som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2023-01-13. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 34 spilte kampene, mens Valencia har en vinnerprosent på 0.467 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 1 seire hjemme, mens Valencia har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.2 poeng, mens Valencia har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.6 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gjennomsnittspoeng for, 77.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Valencia: 85.0 gjennomsnittspoeng for, 84.4 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Valencia H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Valencia:

Dato Resultat
2022-10-14 Valencia 76 – 77 Lyon-Villeurbanne
2021-01-21 Lyon-Villeurbanne 90 – 77 Valencia
2020-10-01 Valencia 65 – 63 Lyon-Villeurbanne
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Valencia, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Valencia, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2023-01-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2023-01-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Valencia?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Valencia, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Valencia?

Publisert i Euroleague Merket med: ,