Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid

Lyon-Villeurbanne vs Real MadridLyon-VilleurbanneReal Madrid

🏀 2023-03-03 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Real Madrid som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2023-03-03. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Real Madrid har en vinnerprosent på 0.850 fra de siste 20 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 seire hjemme, mens Real Madrid har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.4 poeng, mens Real Madrid har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.4 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.8 gjennomsnittspoeng for, 78.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Real Madrid: 88.0 gjennomsnittspoeng for, 75.6 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Real Madrid:

Dato Resultat
2022-12-22 Real Madrid 92 – 73 Lyon-Villeurbanne
2022-03-17 Real Madrid 70 – 58 Lyon-Villeurbanne
2021-11-16 Lyon-Villeurbanne 74 – 87 Real Madrid
2021-03-25 Lyon-Villeurbanne 71 – 74 Real Madrid

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Real Madrid, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Real Madrid, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2023-03-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2023-03-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Real Madrid, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Real Madrid?

Publisert i Euroleague Merket med: ,