Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos

Lyon-Villeurbanne vs OlympiakosLyon-VilleurbanneOlympiakos

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olympiakos som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2022-12-15. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 34 spilte kampene, mens Olympiakos har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 seire hjemme, mens Olympiakos har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.2 poeng, mens Olympiakos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 23.6 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gjennomsnittspoeng for, 77.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Olympiakos: 92.3 gjennomsnittspoeng for, 68.7 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Olympiakos:

Dato Resultat
2022-03-25 Lyon-Villeurbanne 80 – 94 Olympiakos
2021-12-17 Olympiakos 89 – 54 Lyon-Villeurbanne
2021-01-19 Lyon-Villeurbanne 93 – 101 Olympiakos
2021-01-15 Olympiakos 63 – 69 Lyon-Villeurbanne

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olympiakos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Olympiakos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olympiakos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,