Lyon-Villeurbanne vs Monaco

Lyon-Villeurbanne vs MonacoLyon-VilleurbanneMonaco

🏀 2022-12-01 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Monaco kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Monaco som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2022-12-01. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Monaco har en vinnerprosent på 0.735 fra de siste 34 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 2 seire hjemme, mens Monaco har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.0 poeng, mens Monaco har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.4 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 87.9 gjennomsnittspoeng for, 80.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Monaco: 86.8 gjennomsnittspoeng for, 80.4 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Monaco H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Monaco:

Dato Resultat
2022-06-25 Lyon-Villeurbanne 84 – 82 Monaco
2022-06-22 Monaco 68 – 85 Lyon-Villeurbanne
2022-06-20 Monaco 83 – 80 Lyon-Villeurbanne
2022-06-17 Lyon-Villeurbanne 91 – 54 Monaco

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Monaco, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Monaco, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Monaco, som spilles i Euroleague den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Monaco, som spilles i Euroleague den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Monaco?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Monaco, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Monaco?

Publisert i Euroleague Merket med: ,