Lyon-Villeurbanne vs Baskonia

Lyon-Villeurbanne vs BaskoniaLyon-VilleurbanneBaskonia

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Baskonia som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2023-11-17. Hjemmelaget kommer med 7 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Baskonia har en vinnerprosent på 0.444 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 1 seire hjemme, mens Baskonia har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.9 poeng, mens Baskonia har en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.2 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 83.6 gjennomsnittspoeng for, 77.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Baskonia: 83.8 gjennomsnittspoeng for, 86.0 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Baskonia:

Dato Resultat
2023-04-06 Baskonia 120 – 100 Lyon-Villeurbanne
2022-10-28 Lyon-Villeurbanne 87 – 61 Baskonia
2022-03-10 Lyon-Villeurbanne 69 – 72 Baskonia
2021-12-09 Baskonia 91 – 66 Lyon-Villeurbanne

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Baskonia, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Baskonia, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Baskonia, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Baskonia, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Baskonia?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Baskonia, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Baskonia?

Publisert i Euroleague Merket med: ,