Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu EfesLyon-VilleurbanneAnadolu Efes

🏀 2023-02-24 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Anadolu Efes som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2023-02-24. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Anadolu Efes har en vinnerprosent på 0.964 fra de siste 28 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 1 seire hjemme, mens Anadolu Efes har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.4 poeng, mens Anadolu Efes har en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.7 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.8 gjennomsnittspoeng for, 78.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Anadolu Efes: 89.0 gjennomsnittspoeng for, 75.3 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Anadolu Efes:

Dato Resultat
2023-01-06 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-02-04 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-10-12 Lyon-Villeurbanne 75 – 73 Anadolu Efes
2021-01-08 Lyon-Villeurbanne 80 – 102 Anadolu Efes

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Anadolu Efes, med gjeldende lagform og plasseringer.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Anadolu Efes, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes, som spilles i Euroleague den 2023-02-24, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes, som spilles i Euroleague den 2023-02-24, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Anadolu Efes, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes?

Publisert i Euroleague Merket med: ,