Lyngby vs Nordsjælland

Lyngby vs NordsjællandLyngbyNordsjælland

⚽ 2023-02-19 – Superliga

 

Lyngby vs Nordsjælland kampsniktitt

Kampen mellom Lyngby og Nordsjælland spilles 2023-02-19. Denne Superliga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Alexandersson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Nordsjælland har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lyngby og Nordsjælland, har Lyngby 0 seire hjemme mens Nordsjælland har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lyngby: n/a
  • for Nordsjælland: n/a

Lyngby vs Nordsjælland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lyngby og Nordsjælland:

Dato Resultat
2022-08-01 Nordsjælland 2 – 1 Lyngby
2021-03-12 Lyngby 0 – 3 Nordsjælland
2020-09-28 Nordsjælland 4 – 1 Lyngby
2019-11-29 Lyngby 1 – 1 Nordsjælland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lyngby – Nordsjælland.

Lyngby vs Nordsjælland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lyngby vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Lyngby - Nordsjælland den 2023-02-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lyngby vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Lyngby - Nordsjælland den 2023-02-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lyngby vs Nordsjælland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lyngby og Nordsjælland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyngby vs Nordsjælland?

Publisert i Superliga Merket med: ,