Ludogorets vs Astana

Ludogorets vs AstanaLudogoretsAstana

⚽ 2023-08-17 – Europaligaen

 

Ludogorets vs Astana kampsniktitt

Kampen mellom Ludogorets og Astana spilles 2023-08-17. Denne Europaligaen-kampen starter 18:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Petev har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Astana har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Ludogorets og Astana, har Ludogorets 0 seire hjemme mens Astana har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Ludogorets: n/a
  • for Astana: n/a

Ludogorets vs Astana H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Ludogorets og Astana:

Dato Resultat
2023-08-08 Astana 2 – 1 Ludogorets
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Ludogorets – Astana.

Ludogorets vs Astana Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Ludogorets vs Astana Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Ludogorets - Astana den 2023-08-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Ludogorets vs Astana Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Ludogorets - Astana den 2023-08-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Ludogorets vs Astana?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Ludogorets og Astana, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Ludogorets vs Astana?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,