Los Angeles Lakers vs Washington Wizards

Los Angeles Lakers vs Washington WizardsLos Angeles LakersWashington Wizards

🏀 2022-12-19 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 03:30 GMT den 2022-12-19. Hjemmelaget kommer med 12 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.379 fra de siste 29 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 1 seire hjemme, mens Washington Wizards har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.9 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.9 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 115.4 gjennomsnittspoeng for, 116.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 111 gjennomsnittspoeng for, 113.9 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Washington Wizards:

Dato Resultat
2022-12-04 Washington Wizards 119 – 130 Los Angeles Lakers
2022-03-20 Washington Wizards 127 – 119 Los Angeles Lakers
2022-03-12 Los Angeles Lakers 122 – 109 Washington Wizards
2021-04-29 Washington Wizards 116 – 107 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2022-12-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2022-12-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,