Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns

Los Angeles Lakers vs Phoenix SunsLos Angeles LakersPhoenix Suns

🏀 2023-10-27 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Phoenix Suns som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-10-27. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Phoenix Suns har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 2 seire hjemme, mens Phoenix Suns har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -12 poeng, mens Phoenix Suns har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 107 gjennomsnittspoeng for, 119 gjennomsnittspoeng imot
  • Phoenix Suns: 108 gjennomsnittspoeng for, 104 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Phoenix Suns:

Dato Resultat
2023-10-20 Los Angeles Lakers 100 – 123 Phoenix Suns
2023-04-08 Los Angeles Lakers 121 – 107 Phoenix Suns
2023-03-23 Los Angeles Lakers 122 – 111 Phoenix Suns
2022-12-20 Phoenix Suns 130 – 104 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Phoenix Suns, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Phoenix Suns, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns, som spilles i NBA den 2023-10-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns, som spilles i NBA den 2023-10-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Phoenix Suns, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns?

Publisert i NBA Merket med: ,