Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans

Los Angeles Lakers vs New Orleans PelicansLos Angeles LakersNew Orleans Pelicans

🏀 2023-02-16 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-02-16. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 58 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0.517 fra de siste 58 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 0 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.4 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.7 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 117 gjennomsnittspoeng for, 118.4 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 115.1 gjennomsnittspoeng for, 113.4 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2023-02-05 New Orleans Pelicans 131 – 126 Los Angeles Lakers
2022-11-03 Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans
2022-07-16 New Orleans Pelicans 94 – 102 Los Angeles Lakers
2022-04-02 Los Angeles Lakers 111 – 114 New Orleans Pelicans

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs New Orleans Pelicans?

Publisert i NBA Merket med: ,