Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers

Los Angeles Lakers vs Los Angeles ClippersLos Angeles LakersLos Angeles Clippers

🏀 2023-01-25 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-01-25. Hjemmelaget kommer med 22 seire i de siste 47 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.51 fra de siste 49 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.9 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.8 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 117.1 gjennomsnittspoeng for, 118 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 109.7 gjennomsnittspoeng for, 110.5 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2022-11-10 Los Angeles Clippers 114 – 101 Los Angeles Lakers
2022-10-21 Los Angeles Lakers 97 – 103 Los Angeles Clippers
2022-07-13 Los Angeles Clippers 72 – 83 Los Angeles Lakers
2022-03-04 Los Angeles Clippers 132 – 111 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-01-25, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-01-25, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers?

Publisert i NBA Merket med: ,