Los Angeles Lakers vs Houston Rockets

Los Angeles Lakers vs Houston RocketsLos Angeles LakersHouston Rockets

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 03:30 GMT den 2023-11-20. Hjemmelaget kommer med 7 seire i de siste 13 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 1 seire hjemme, mens Houston Rockets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.9 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.1 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 112.4 gjennomsnittspoeng for, 114.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 109.9 gjennomsnittspoeng for, 105.8 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Houston Rockets:

Dato Resultat
2023-11-09 Houston Rockets 128 – 94 Los Angeles Lakers
2023-04-03 Houston Rockets 109 – 134 Los Angeles Lakers
2023-03-16 Houston Rockets 114 – 110 Los Angeles Lakers
2023-01-17 Los Angeles Lakers 140 – 132 Houston Rockets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-11-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-11-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Houston Rockets?

Publisert i NBA Merket med: ,