Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors

Los Angeles Clippers vs Toronto RaptorsLos Angeles ClippersToronto Raptors

🏀 2023-03-09 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Toronto Raptors som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-03-09. Hjemmelaget kommer med 34 seire i de siste 67 spilte kampene, mens Toronto Raptors har en vinnerprosent på 0.485 fra de siste 66 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 0 seire hjemme, mens Toronto Raptors har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Toronto Raptors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.5 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 112.7 gjennomsnittspoeng for, 113 gjennomsnittspoeng imot
  • Toronto Raptors: 112.6 gjennomsnittspoeng for, 112.1 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Toronto Raptors:

Dato Resultat
2022-12-28 Toronto Raptors 113 – 124 Los Angeles Clippers
2022-03-17 Los Angeles Clippers 100 – 103 Toronto Raptors
2022-01-01 Toronto Raptors 116 – 108 Los Angeles Clippers
2021-05-12 Toronto Raptors 96 – 115 Los Angeles Clippers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Toronto Raptors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Toronto Raptors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Toronto Raptors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors?

Publisert i NBA Merket med: ,