Los Angeles Clippers vs Orlando Magic

Los Angeles Clippers vs Orlando MagicLos Angeles ClippersOrlando Magic

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Orlando Magic som spilles i NBA starter kl. 20:00 GMT den 2023-03-18. Hjemmelaget kommer med 37 seire i de siste 70 spilte kampene, mens Orlando Magic har en vinnerprosent på 0.406 fra de siste 69 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 1 seire hjemme, mens Orlando Magic har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng, mens Orlando Magic har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 112.8 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Orlando Magic: 111.6 gjennomsnittspoeng for, 114.6 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Orlando Magic:

Dato Resultat
2022-12-08 Orlando Magic – Los Angeles Clippers
2022-01-27 Orlando Magic 102 – 111 Los Angeles Clippers
2021-12-11 Los Angeles Clippers 106 – 104 Orlando Magic
2021-03-31 Los Angeles Clippers 96 – 103 Orlando Magic

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Orlando Magic, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Orlando Magic, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Orlando Magic, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Orlando Magic?

Publisert i NBA Merket med: ,