Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks

Los Angeles Clippers vs Dallas MavericksLos Angeles ClippersDallas Mavericks

🏀 2023-11-26 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 04:30 GMT den 2023-11-26. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 13 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 1 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.1 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.4 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 113.2 gjennomsnittspoeng for, 109.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 121.5 gjennomsnittspoeng for, 119.1 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2023-11-11 Dallas Mavericks 144 – 126 Los Angeles Clippers
2023-02-09 Los Angeles Clippers 104 – 110 Dallas Mavericks
2023-01-22 Dallas Mavericks 98 – 112 Los Angeles Clippers
2023-01-11 Los Angeles Clippers 113 – 101 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks?

Publisert i NBA Merket med: ,