Liverpool vs Union Saint-Gilloise

Liverpool vs Union Saint-GilloiseLiverpoolUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-10-05 – Europaligaen

 

Liverpool vs Union Saint-Gilloise kampsniktitt

Kampen mellom Liverpool og Union Saint-Gilloise spilles 2023-10-05. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Klopp har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Union Saint-Gilloise har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Liverpool og Union Saint-Gilloise, har Liverpool 0 seire hjemme mens Union Saint-Gilloise har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Liverpool: Mohamed Salah(1 goals/match);L. Díaz(1 goals/match);D. Núñez(1 goals/match);
  • for Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);M. Amoura(1 goals/match);

Liverpool vs Union Saint-Gilloise H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Liverpool og Union Saint-Gilloise:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Liverpool – Union Saint-Gilloise.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Liverpool - Union Saint-Gilloise den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Liverpool - Union Saint-Gilloise den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Liverpool vs Union Saint-Gilloise?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Liverpool og Union Saint-Gilloise, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Liverpool vs Union Saint-Gilloise?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,