Liverpool vs Brentford

Liverpool vs BrentfordLiverpoolBrentford

⚽ 2023-05-06 – Premier League

 

Liverpool vs Brentford kampsniktitt

Kampen mellom Liverpool og Brentford spilles 2023-05-06. Denne Premier League-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Klopp har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Brentford har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Liverpool og Brentford, har Liverpool 1 seire hjemme mens Brentford har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Liverpool: n/a
  • for Brentford: n/a

Liverpool vs Brentford H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Liverpool og Brentford:

Dato Resultat
2023-01-02 Brentford 3 – 1 Liverpool
2022-01-16 Liverpool 3 – 0 Brentford
2021-09-25 Brentford 3 – 3 Liverpool
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Liverpool – Brentford.

Liverpool vs Brentford Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Liverpool vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - Brentford den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Liverpool vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - Brentford den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Liverpool vs Brentford?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Liverpool og Brentford, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Liverpool vs Brentford?

Publisert i Premier League Merket med: ,